Sentersuperplan med godsaker

torsdag 5. januar 2012

PLANLEGGER UNDERTØY: Senterungdommens leder Sandra Borch

Senterpartiets nye superstar Sandra Borch fortalte forleden hvordan partiet skal vokse og vinne: Senterpartiet planlegger å få laget eget undertøy, røpet Senterungdommens leder på Facebook.

Og mer: Slagordet som skal pryde undertøyet, er dette: ”Det er i sentrum du finner godsakene.” Tanken bak? Hjertet ligger til venstre, blindtarmen er til høyre, men det beste er i senterpartiet.

Det er fullt mulig å glede seg til å betrakte Liv Signe Navarsete og Ola Borten Moe under lanseringen av det nye sentersuperunderøyet på den rødgrønne catwalken. Mens vi venter, kan vi gruble på om det nye slagordet vil være tilstrekkelig til å gi partiet vekst, potens og tyngde i tiden fremover. Verden er hard og kampen tilspisset, og senterpartistene er naturligvis ikke alene om å prøve å skaffe seg positiv oppmerksomhet. Det går rykter om at flere partiledere allerede har kastet seg rundt for å finne truse-slagord som kan matche Senterpartiets. Reklamebyråer er engasjert, og ideene flyr veggimellom til langt på natt i partienes kommandosentraler.

Følgende forslag har lekket så langt:

■ Kristelig Folkeparti og Venstre slåss om patent på denne teksten: ”Størst i sentrum.”

■ SV kjører på det gode, gamle: ”Del godene.”

■ Arbeiderpartiet er også innstilt på å repetere tidligere vinnere. ”Alle skal med” – alternativt ”Stø kurs”.

■ Og Fremskrittspartiet? Vil vi i løpet av våren kunne se TV2-opptak av Frp-politikere i utlandet, bærende undertøy med slagordet ”Et fremskrittsparti for folk flest”? Eller ikke? Det kan hende partistrategene mener det er bedre å sitte musestille denne gangen. Partiet har det seneste året smertelig erfart at ikke all PR er god PR, for det finnes som kjent to former for PR: PR og FrPR.

PS  Ryktene går at Senterpartiet vil åpne for lokale varianter av Sp-trusene – tilpasset partiets budskap og profil i de enkelte kommuner. I Harstad skal man jobbe med denne varianten: ”Godsakene finnes i sentrum. Ingen bompenger!”

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: