Øl, øl og mere øl

torsdag 26. november 2009

TV3 solgte inn Hellstrøms opprydding hos Nordlændingen i Harstad som en massakre. Så ble det i stedet fornøyelig familieunderholdning badet i øl.

Stjernekokken Eyvind Hellstrøm har vært på Vertshuset Nordlændingen. I kveldens timelange program på TV3 fikk vi følge uka i Harstad. Dramaturgien var opplagt, og ble godt gjennomført: Fra den opplagte konkurs & matskandale via kjefting og smelling til (litt) bedre økonomi & mye bedre mat.

Og all maten restaurantdoktoren ordinerte, var  basert på øl, og kjøkkenet skulle ikke lenger få ærespris fra Toro.

Klokka 21.15, tre kvarter ut i sendingen, sa Hellstrøm beroligende ord:

– I dag har dere solgt mer mat enn drikke. Dette er positivt, men det er viktig at ingen toucher kassa!

Hellstrøm beordret et kjøkken med identitet, hardt arbeid og streng kostnadsstyring, og han fikk det som han ville.

-Æ e blitt nordlænding, sa han.

Strålende TV, ditto reklame for Nordlændingen og Harstad, og det er nesten som man skulle ønske at det fantes en Hellstrøm som kunne røske tak i oss alle,  enten vi selger øllebrød. aviser, datamaskiner, biler, konsulenttjenester eller hva det skulle være.

Well done!

Advertisements

3 kommentar to “Øl, øl og mere øl”

  1. Rosa skyer Says:

    Øl er godt, og kan mer enn gjerne brukes i mat også! 🙂

  2. Gunnar Bruun Says:

    Hva med å sende ut en reporter til matanmeldelse?


Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s

%d bloggers like this: